Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

гуртожитки

uzhgorod.net.ua

Четвер, 3 липня 2014, 15:46

Депутати Львівської облради прагнуть дати гуртожитки територіальним громадам

гуртожитки

Сьогодні, 3 липня, на засіданні постійної комісії промисловості, ЖКГ, транспорту і зв'язку Львівської облради депутатами підтримано Цільову програму передачі гуртожитків Львівщини у власність територіальних громад.

Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

Термін реалізації даноїї Програми розраховано на 2014 - 2015 років.

Передачі у власність територіальних громад і приватизації мешканцями підлягають гуртожитки, котрі є об'єктами права державної або ж комунальної власності, а також гуртожитки, котрі перебувають в повному господарському віданні чи у оперативному управлінні підприємств, організацій з управління житловим фондом незалежно від форми власності, окрім гуртожитків, що перебувають на балансі військових частин, установ, закладів та організацій ЗСУ та Міноборони.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, потрібних для реалізування Програми, становить 22258,3 тисяч гривень: зокрема, з держбюджету це - 11129,15 тисяч гривень та 11129,15 тисяч гривень з місцевих бюджетів та інших джерел.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.