Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

земельна ділянка

peritus.com.ua

Четвер, 3 липня 2014, 16:04

Львівська ОДА погодила приватній фірмі ділянку для обслуговування нафтобази

земельна ділянка

Львівська ОДА надала ТзОВ “Вест Ойл Груп” (Романів М.П.) дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,3938 га.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні, за підписом першого заступника голови Львівської ОДА Йосипа Ситника.

Ділянка надана для обслуговування будівель та споруд нафтобази на території Пасіки-Зубрицької сільської ради Пустомитівського району.

ТзОВ “Вест Ойл Груп” розроблену та погоджену в установленому порядку технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки має подати на затвердження обласній державній адміністрації.

Сфера діяльності підприємства – роздрібна торгівля пальним, посередництво в торгівлі паливом, рудами, металами та хімічними речовинами, оптова торгівля паливом.

"Вест Ойл Груп" входить до складу групи компаній "Континіум", що володіє більш як 440 АЗС під брендом WOG у всіх регіонах країни.

Основними власниками "Континіуму" є Ігор Єремєєв і Степан Івахів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.