Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

автобус

tsn.ua

Четвер, 3 липня 2014, 16:29

Прокуратура завела кримінал на зловживання під час автобусних закупівель автобусів до Євро-2012

автобус

На Львівщині за зловживання при закупівлі автобусів, сумою 15 млн грн, розпочалося кримінальне провадження.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратурою Львова розпочато кримінальне провадження через внесення службовцями Львівського КП АТП №1 додокументів завідомо неправдивих даних про відповідність технічної специфікації куплених автобусів заявленим вимогам.

Йдеться про закупівлю ЛКП АТП №1 10 автобусів у приватного товариства за фінансові кошти держбюджету сумою понад 15 млн. під час підготовки до Євро-2012.

Комплектація поставлених транспортних засобів абсолютно не відповідала умовам укладеного угоди купівлі-продажу, котрим передбачалось встановлення окремих деталей німецького виробництва. Натомість, було використано оснащення, виробник якого не ідентифікується, а також деталі китайського Китаю.

Щоправда, посадовці АТП №1 вказали щодо відповідності технічної специфікації придбаних автобусів вимогам, і незаконно заплатили за них повну суму державних коштів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.