Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

e.lviv.ua

П'ятниця, 4 липня 2014, 14:28

Аеропорт "Львів" представив стратегічний план розвитку до 2018 року

аеропорт "Львів"

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького презентував та успішно захистив у Міністерстві інфраструктури України стратегічний план розвитку підприємства на 2014 – 2018 роки.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби аеропорту у Facebook.

Вчора, 2 липня 2014 року, в Міністерстві інфраструктури України відбулась презентація та захист проекту стратегічного плану розвитку Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького на 2014-2018 роки. Стратегічний план підприємства представили комерційний директор львівського аеропорту В’ячеслав Чеглатонєв та директор з економіки та фінансів летовища Сергій Прадід.

Засідання проходило під головуванням заступника Міністра інфраструктури України Пінкаса П.А., за участю голови Державної авіаційної служби України Антонюка Д.Ю., начальника відділу авіаційного транспорту Міністерства інфраструктури України Згурського В.О., директора департаменту авіаперевезень та аеропортів Міністерства інфраструктури України Коршука С.М. та інших представників авіаційної влади України.

За словами комерційного директора ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького» В’ячеслава Чеглатонєва, стратегія МА «Львів» на 2014-2018 рр. являє собою комплексний план розвитку авіаційної та неавіаційній діяльності підприємства, пріоритетними напрямками якого є: розвиток та ефективне використання інфраструктури аеропорту; підвищення економічної ефективності; підвищення рівня авіаційної безпеки та безпеки польотів.

Представники авіаційної влади дали схвальну оцінку стратегічному плану, підтримали означені пріоритетні напрямки розвитку та висловили свою підтримку у питаннях фінансування завершення будівництва та введення у експлуатацію електропідстанції та аварійно-рятувальної станції, лібералізації повітряного простору для львівського аеропорту, нормативного врегулювання базування повітряних суден.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.