Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

день жалоби

rozdum.org.ua

Субота, 5 липня 2014, 21:10

5 та 6 липня оголошені на Львівщині Днями жалоби

день жалоби

У суботу та неділю, 5 і 6 липня, Львівщина прощається із загиблими у боях на сході України.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, у суботу у Бродах відбудуться похорони майора Руслана Мазунова. Він і ще двоє військовослужбовців в/ч А2595 (Андрій Бєлкін та Дмитро Шингур) загинули під час антитерористичної операції на сході України. Їхній вертоліт збили терористи над горою Карачун 24 червня. Андрія Бєлкіна та Дмитра Шингура поховають в рідних містах – у Запоріжжі та Радивилові Рівненської області.

Окрім того, у неділю відбудуться похорони жителя с. Перв’ятичі Сокальського району Ігоря Білика. Він загинув під час відбиття озброєного нападу сепаратистів на командно-спостережний пункт Першого батальйону в районі села Панченкове Свердловського району Луганської області. Ігор Білик служив у батальйоні тактичної групи військової частини польова пошта В0849 Збройних Сил України.

Підписано Розпорядження обласної державної адміністрації про оголошення 5 та 6 липня 2014 року на Львівщині Днями жалоби.

Рекомендовано на знак скорботи за загиблими у День жалоби приспустити Державний Прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ, організацій на території області.

Також запропоновано районним державним адміністраціям, органам місцевого самоврядування відмінити проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань, внести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач Львівської обласної державної телерадіокомпан

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.