Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

kyiv.comments.ua

Понеділок, 11 червня 2012, 13:02

Кір знову наступає на Львівщину: зареєстровано 8 випадків

За останню добу на Львівщині зареєстровано 8 випадків підозри захворювання на кір. Про це повідомляє прес-служба МОЗ України.

Найбільша кількість випадків зареєстровано на території західної України – 54, тоді як по всій країні зареєстровано 62 випадки підозри захворювання на кір. У Львівській області зареєстровано 8 хворих, у Закарпатській – 11, у Тернопільській – 9, у Волинській – 5, у Івано-Франківській – 15, Чернівецькій – 6.

За оперативними та статистичними даними Держсанепідслужби України, з початку поточного року станом на 8 червня 2012 року на адміністративних територіях країни зареєстровано 10 тис. 386 випадків захворювання на кір.

У регіонах, де спостерігається підвищення рівня захворюваності на кір, протиепідемічні заходи проводяться відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 17.05.2005 №188 «Про затвердження Інструкції щодо організації епідеміологічного нагляду за кором».

Питання перебуває на контролі Держсанепідслужби України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.