Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

перегони

borislav.org.ua

Понеділок, 7 липня 2014, 14:33

У Східниці відбулися екстремальні перегони на позашляховиках та квадроциклах

перегони

У Східниці пройшли екстремальні перегони на позашляховиках і квадроциклах «Східниця Трофі 2014».

Про це повідомила прес-служба Східницької селищної ради.

Для того, аби долати круті схили та лісові дороги до Східниці з'їхались автомобілісти з усіх куточків України. 36 екіпажів з Тернопільської, Львівської, Закарпатської, Волинської, Миколаївської випробовували потужність та витривалість своїх джипів.

Позашляховики та квадроцикли наввипередки їздили по непрохідних лісових дорогах Львівщини, де проходили традиційні всеукраїнські змагання з 24-годинного трофі-рейду з елементами нічного орієнтування “Східниця Трофі – 2014″. 

Як розповів організатор змагань Олег Жук, до цих змагань готуються заздалегідь , їздять лісами, ставлять точки, записують їхні координати на GPS. Потім кожному учаснику вводиться координати в його особистий GPS, і завданням учасників є зібрати максимальну кількість точок за 24 години.

"День і ніч, без сну і відпочинку джипери й квадроциклісти шукали в горах десятки контрольних пунктів, там відмічалися і мчали до фінішу. У Східниці ми проводимо джипінг втретє. Перший такий захід відбувся у 2012 році", - розповідає Олег Жук.

Після гірського бездоріжжя ще одне випробування – спеціальна траса для тріалу. Ці змагання – найвидовищніші й найбрудніші. Для проведення цього дійства східничани розробили спеціальну трасу для змагань в Східниці на території піскового кар’єру на горі Кам’яниста, а також надали місце на розміщення табору (кемпінгу) для гостей - учасників свята, біля якого змонтували сцену, відпочинкову зону та під'їзд для паркування авто.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.