Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

розтрата коштів

mukachevo.net

Вівторок, 8 липня 2014, 11:23

У Львові в ході реконструкції комунальних будинків роздерибанили півмільйона бюджетних коштів

розтрата коштів

У Львові при реконструкції комунальних житлових будинків розтрачено півмільйона гривень бюджетних коштів.

Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Львова.

Як свідчать прокурорські перевірки, непоодинокими є випадки незаконного привласнення бюджетних коштів шляхом підробки офіційної документації про виконані роботи.

Так, прокуратурою Залізничного району міста Львова викрито зловживання посадових осіб приватного підприємства, яке згідно з договором із Залізничною районною адміністрацією зобов’язувалось здійснити капітальний ремонт покрівлі будинку вул. Кульчицької.

Встановлено, що службовці фірми, не виконавши жодних робіт, внесли у документацію відомості про їх фактичне виконання і таким чином безпідставно одержали з бюджету на рахунок підприємства 300 тис грн.

За цим фактом прокуратурою району розпочато кримінальне провадження.
Водночас нагадаємо, що за процесуального керівництва прокуратури Львова завершено розслідування аналогічних обставин привласнення 200 тис. грн., що були виділені на ремонт комунального житлового будинку на вул. Мазепи.

Кримінальне провадження з обвинувальним актом стосовно директора фірми-підрядника та посадовця комунального підприємства, який підписав документи із завищеною вартістю та обсягами проведених робіт, прокуратурою скеровано на розгляд суду.





Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.