Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитяча коляска

mukachevo.net

Вівторок, 8 липня 2014, 12:19

На Львівщина жінка викрала у подруги новонароджене немовля

дитяча коляска

На Львівщині 22-річна львів’янка гуляючи у парку з подругою, викрала її новонароджену дитину.

За добу дільничні інспектори міліції розшукали немовля.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

У Пустомитівський райвідділ міліції, 4 липня, поступило повідомлення від завідуючої дитячим відділенням Пустомитівської центральної районної лікарні, яка повідомила, що невідома особа викрала новонароджену дитину.

Проведеними заходами равоохоронці встановили, що з 17 червня по 4 липня у дитячому відділенні Пустомитівської центральної районної лікарні, знаходилася жінка з новонародженою дитиною.

Органи опіки розпочали оформлення необхідних документів оскільки 37-річна матір вирішила віддати дівчинку на виховання у Львівський дитячий будинок.

Матір та немовля, 4 липня, прийшли провідати знайомі, разом вони гуляли в парку біля лікарні. Згодом, одна з подруг взяла на руки дитину та пішла у невідомому напрямку.

Вже наступного дня дільничні інспектори міліції розшукали 22-річну львів’янку, яка підозрюється у викраденні дитини.

Наразі вона перебуває в ІТТ Пустомитівського райвідділу міліції, проводяться усі необхідні слідчі заходи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.