Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

putnamcountyrecycles.com

Вівторок, 8 липня 2014, 12:29

Миколаївцемент провів екологічну акцію "Подаруй дереву кільце!"

З нагоди відзначення у червні Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища на ПАТ «Миколаївцемент» провели екологічну акцію "Подаруй дереву кільце!".

Про це повідомила прес-служба ПАТ "Миколаївцемент".

В результаті проведеної акції було зібрано понад 2 тонни 250 кг макулатури. При умові, щоб врятувати 1 дерево, потрібно зібрати приблизно 80 кг макулатури, то завдяки ініціативі ПАТ Миколаївцемент було врятовано приблизно 28 дерев, середній вік яких становить в середньому 40-60 років.

Загалом від початку такої практики на ПАТ "Миколаївцемент" (з 2011 року) було врятовано понад 100 дерев.

Всю макулатуру успішно прийнято спеціалізованим підприємством для повторної переробки.

Організатори заходу закликали усіх працівників, а також підрядників зібрати вдома та на робочих місцях використану паперову продукцію (папір, журнали, газети, обгортки та коробки від техніки та харчових виробів) та здати її у місця розташування тимчасових пунктів прийому макулатури на заводі та у кар’єрах. Всі учасники акції отримали заслужену винагороду - солодощі!

ПАТ «Миколаївцемент» висловлює щиру подяку всім, хто взяв активну участь в акції зі збору макулатури.

Окрім щорічної вже традиційної акції підприємство щодня долучається до збереження довкілля. Так, для офісної роботи тут купують записники та ручки із переробленого паперу та картону. Звиклий офісний папір А4 для принтерів також почали використовувати такий, що виготовлений із вторсировини. Друковану Інформаційну продукцію друкують на переробленому папері тощо. Паралельно підприємство закликає постійно зменшувати використання паперу /деревинної продукції вдома і на роботі і піклуватися про довкілля! Таким чином соціально-відповідальний бізнес робить свій вклад у збереження природи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.