Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

тероризм

samaposebe.com

Вівторок, 8 липня 2014, 16:17

На протидію тероризму на Львівщині облрада виділила півмільйона

тероризм

Сьогодні, 8 липня, Львівська обласна рада затвердила програму протидії тероризму у Львівській області на 2014 рік.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Розробником програми є управління СБУ у Львівській області. «Метою програми є створення заходів, спрямованих на посилення захисту життя і здоров’я людей, громадської безпеки, охорони особливо важливих об’єктів та недопущення проявів тероризму в області», - йдеться у документі.

Згідно з програмою, загальна сума витрат, необхідна для реалізації проекту – 502 тисячі гривень. Фінансування заходів, визначених програмою, відбуватиметься за рахунок коштів обласного бюджету.

Зокрема із запланованого бюджету у 502 тисячі грн заплановано закупити принтери, монітори, системні блоки та пристрої безперебійного живлення (на майже 49 тис. грн). А також GPS-навігатори, панорамний виявник сигналів, доглядовий телевізійний комплект та цифрові диктофони на 453 тис. грн

На території Львівської області є близько 198 об’єктів підвищеної та потенційної небезпеки. Тож СБУ пропонує "забезпечити надійний захист техногенно небезпечних об’єктів, органів державної влади та місць масового перебування людей".

Згідно з програмлю, СБУ також пропонує "підвищити рівень матеріально-технічного забезпечення регіональних сил і засобів протидії тероризму" та "унеможливити вчинення терористичних актів".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.