Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аукціон

tsn.ua

Вівторок, 8 липня 2014, 16:27

Львівська мерія продала на аукціоні 3 земельні ділянки

аукціон

Сьогодні, 8 липня, в приміщенні Львівської міської ради відбувся земельний аукціон.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Під час торгів управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин ЛМР продало 2 земельні ділянки, загальною сумою 1 463 016 грн.

Зокрема, першим лотом була земельна ділянка несільськогосподарського призначення, площею 230 кв м, що розташована на вул. Мацієвича, між буд. № 45а-47а. Цільове призначення землі – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Стартова ціна лоту становила 174 011 грн. Про своє бажання придбати земельну ділянку заявило 3 людини. Зрештою, її переможцем торгів став учасник під номером 2 за суму 348 011 грн.

Наступним лотом стала земельна ділянка несільськогосподарського призначення, площею 470 кв м, що розташована на вул. Білинського, 17. Цільове призначення ділянки – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Стартова ціна продажу лоту становила 602 710 грн. Після активних торгів між 4 учасниками ділянку врешті придбали за 1 115 005 грн.

Нагадаємо, плата за землю, зокрема, орендна плата за землю і кошти від продажу землі, є досить важливими статтями доходів міського бюджету Львова.

За інформацією департаменту містобудування ЛМР, минулого року у Львові було оголошено проведення 4 земельних аукціонів, під час яких продано 5 земельних ділянок на 2821,54 тис грн та на 1 ділянку право оренди на 120,19 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.