Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

pressclub.lviv.ua

Понеділок, 11 червня 2012, 14:08

? КОД не виконав свою місію – Дащаківська

Комітет опору диктатурі хороший проект, який створював площадку для об’єднання опозиції, але говорити, що він повністю виконав свою місію ми не можемо, - повідомила сьогодні, 11 червня, під час прес-конференції виконавчий директор ЛОГО «Комітет виборців України» Оксана Дащаківська.

 «Сьогодні ми маємо багато молодих людей, які є амбітними, і незважаючи на рішення КОДу про об’єднаного кандидата будуть проводити свою політику і презентуватимуть себе на виборах опозицією. Така велика кількість опозиціонерів говорить про одне – що вони будуть один одного контролювати на виборах, закидати і виправляти помилки одне одного», - пояснила Оксана Дащаківська.

На її думку, від цього може виграти пересічний виборець, бо через суперечки кандидатів, матиме достовірний портрет кожного з них. Але для цього потрібно навчитись правильно сприймати інформацію.

Нагадаємо, Комітет опору диктатурі (КОД) — політичне об'єднання утворене 5 серпня 2011 року, до складу якого увійшли парламентські й опозиційні на той час політичні партії «За Україну!», ВО «Свобода», «Громадянська позиція», «Батьківщина», «Фронт Змін», Партія захисників Вітчизни, Європейська партія України, КУН, НРУ, УСДП «Наша Україна», «Народна самооборона»,УРП, УНП, «Пора», ПРП, РХП, Українська партія та громадські об'єднання «Зарваницька ініціатива», «Жінки за майбутнє», «Пам'ять Народу» та інші, що підписали Меморандум про узгодження спільних опозиційних дій і недопущення політичних репресій в Україні.

Кодівці вирішили висувати єдиного кандидата в депутати на виборах до ВРУ, які відбудуться в жовтні цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.