Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

змія

buddytricks.com

Середа, 9 липня 2014, 12:19

На Львівщині змії відправили 3 чоловік до реанімації за добу

змія

Вчора, 8 липня, у Сколівського районі від укусів змій постраждали 3 людини.

Про це повідомила прес-служба Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Зокрема, 8 липня о 14.30 до реанімаційного відділення Сколівської центральної районної лікарні було госпіталізовано хлопця, 1998 року народження, жителя м. Львова, який під час збирання ягід в лісі поблизу с. Ямельниця Сколівського району, отримав укус змії в кість лівої руки. Стан потерпілого середньої важкості.

О 19.25 до реанімаційного відділення цієї ж лікарні було госпіталізовано хлопця, 1996 року народження, жителя м. Сколе, який під час прогулянки поблизу лісу у м. Сколе, отримав укус змії в кість правої руки. Стан потерпілого середньої важкості.

О 21.45 до реанімаційного відділення Сколівської центральної районної лікарні було госпіталізовано хлопця, 1996 року народження, жителя с. Тернавка Сколівського району, який під час заготівлі сіна на полі біля с. Тернавка, отримав укус змії в палець лівої ноги. Стан потерпілого середньої важкості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.