Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військові

tsn.ua

Четвер, 10 липня 2014, 13:12

Львівський обласний військовий комісаріат має нового очільника

військові

Підполковник Олександр Тіщенко призначений тимчасовим виконувачем обов'язків військового комісара Львівського обласного військового комісаріату. 

На цій посаді він замінив полковника Ігора Баловицьких, інформує відділ по роботі з громадськістю Львівського ОВК.

Представлення нового командира відбулося 10 липня в приміщення Львівського обласного військового комісаріату. Олександр Тіщенко запевнив, що він готовий почути усіх та швидко реагувати на нові проблеми.

Підполковник Тіщенко народився в м. Буськ у1975 році. Він розпочав свою військову кар’єру ще у юності поступивши до Львівського військового ліцею ім.. Героїв Крут. Далі Одеських інститут Сухопутних військ України. У 2013 здобуває цивільну освіту у Тернопільському національному економічному університеті.

Перед тим, як очолити Львівський обласний військовий комісаріат Олександр Тіщенко командував Золочівсько-Перемишлянським об’єднаним районним військовим комісаріатом.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.