Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

супермаркет

tsn.ua

Четвер, 10 липня 2014, 15:40

У Львові на російських товарах з’явиться спеціальне маркування

супермаркет

Сьогодні, 10 липня, на сесії Львівської міської ради депутати ухвалили рішення, згідно з яким на російських товарах з’явиться спеціальне маркування.

Тож на кожному товарі повинне бути помітне маркування з позначкою «Товари з Російської федерації», нанесене зображення російського прапора на товар, а також на цінники й полиці. А ще у магазинах та супермаркетах мають з'явитися стенди лише з російськими товарами зі спеціальним написом. Таким чином кожен легко зможе розпізнавати російську продукцію.

«Так само, як наші військові на Сході борються з окупантом, так і кожен львів’янин повинен мати змогу боротися з російським виробником, який збагачується за наш рахунок. Тож наше завдання – допомогти мешканцям розпізнавати ці товари», - зауважує депутат Львівської міської ради від «Свободи» Любомир Мельничук.

У рішенні конкретизовано, що «товар російського походження – це товар, вироблений, розфасований, зібраний чи вирощений на території Російської федерації. А також товар, виробником якого є громадянин Росії чи юридична особа, зареєстрована в Російській Федерації».

Також на противагу російській пропаганді у рішенні зазначено чимало заходів, спрямованих на підтримання патріотичного духу львів’ян. Зокрема, проведення виховних годин у навчальних закладах міста задля пояснення політичної ситуації в Україні, створення й транслювання по телебаченню соціальних патріотичних роликів.

Також депутати закликали управління культури підтримати громадські ініціативи стосовно заборони виступів тих представників шоу-бізнесу, які відкрито підтримали окупантську політику Росії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.