Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Франковий університет

prykladna.lviv.ua

П'ятниця, 11 липня 2014, 14:01

Міносвіти виділило понад 2000 державних місць для Франкового університету (розподіл)

Франковий університет

Львівський національний університет ім. Івана Франка цьогоріч пропонує 2028 бюджетних місця для студентів стаціонару та 140 для студентів-заочників.

Про це Варіанти дізналися з офіційного сайту Міністерства освіти і науки.

Зокрема, на денну форму навчання юридичного факультету Франковий університет цьогоріч приймає 500 абітурієнтів, на заочну – 400. Згідно з рішенням Міносвіти, на бюджетне місце претендувати зможуть 100 стаціонарників та лише 5 заочників.

На факультет міжнародних відносин абітурієнти матимуть змогу поступити лише на денну форму навчання. Університет пропонує 550 місць, із яких 73 оплачуватиме держава.

На денну форму навчання факультету іноземних мов абітурієнтам виділено 565 місць, із яких 395 – державні. Заочна форма навчання передбачена лише на філології (англійська мова та література) і складає 530 місць, у тому числі 27 бюджетних.

Цього року університет пропонує 835 місць для майбутніх економістів на денній формі навчання і 740 на заочній. Натомість Міносвіти виділило 173 державних місця, причому лише для студентів стаціонару.

Для майбутніх журналістів у франковому університеті на денну та заочну форми навчання затвердили 150 місць. Натомість бюджетних для денників – 35 і 10 для заочників.

На денній формі навчання філософського факультету передбачено 240 місць, а на заочній – 60. Причому на заочне відділення абітурієнти зможуть вступити лише на психологію. Відповідно, за державні кошти на стаціонарі зможуть навчатися 70 осіб, а студентів-заочників приймуть тільки 10.

Для спудеїв факультету прикладної математики та інформатики передбачено лише стаціонарну форму навчання. Загалом – 240 місць, із 140 оплачуватиме держава.

Вивчати історію зможуть 310 студентів як на денному, так і на заочному відділенні. Втім, для стаціонару передбачено 81 бюджетне місце, а для студентів-заочників – 10.



Переглянути повний обсяг державних замовлень за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр на 2014 рік можна в додатках.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.