Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

рясне-руська

dei.lviv.ua

П'ятниця, 11 липня 2014, 14:57

У Рясне-Руській екоінспектори виявили склад невідомої речовини з різким запахом

рясне-руська

Держінспекторами з ОНПС Львівської області здійснено виїзд у с. Рясне-Руська Яворівського району, де, як відомо, виникла надзвичайна ситуація щодо забруднення земельної ділянки невідомою речовиною.

Про це повідомила прес-служба Державної екологічної інспекції у Львівській області.

В ході перевірки виявлено складування відходів невідомого походження (сірий зкам’янілий порошок із різким запахом аміаку).

Працівниками відділу інстументально-лабораторного контролю Держекоінспекції відібрано проби грунту на наявність у ньому перевищення норм ГДВ забруднюючих речовин.

Державною екологічною інспекцією у Львівській області направлено запити у Держземагенство у м. Львові, Держземагенство у Львівській області щодо встановлення грошової оцінки, цільового призначення, власника чи орендатора даної земельної ділянки та Шевченківську райадміністрацію м. Львова щодо переліку підприємств, розташованих на території Шевченківського району, які здійснюють діяльність, пов’язану з хімічною переробкою та потенційно могли б утворити виявлені відходи.

У разі виявлення перевищень норм ГДВ забруднюючих речовин в грунті будуть нараховані збитки за забруднення земель.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.