Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська політехніка

nice-places.com

Субота, 12 липня 2014, 14:38

"Львівська політехніка" цьогоріч пропонує 2300 бюджетних місць (розподіл)

львівська політехніка

Національний університет «Львівська політехніка» пропонує для абітурієнтів, які вступають на бакалаврат, 2195 бюджетних місць на денній формі навчання та 92 на заочній.

Про йдеться в наказі Міністерства освіти та науки №808 від 9 липня 2014 року.

До прикладу, на денну форму навчання архітектурного факультету університет приймає 370 осіб, а на заочну – 290. Відповідно до рішення Міносвіти, кількість державних місць на стаціонарі складає 167. Зауважимо, що державних місць для студентів-заочників на архітектурному факультеті не передбачено.

На факультет інженерної механіки та транспорту виділено 660 місць для денної форми навчання, серед них – 105 державних місць. Заочного відділення тут немає.

"Львівська політехніка" пропонує майбутнім журналістам 50 місць на денній формі навчання і 100 на заочній. Бюджетних місць - 10, причому лише для студентів стаціонару.

На денній формі юридичного відділення передбачено 200 місць, а на заочній – 100. Натомість навчатися за кошт держави зможуть 13 студентів денної форми навчання та 3 заочної.

На спеціальність «хімічна технологія та інженерія» заплановано набрати 365  студентів стаціонару, 115 з яких - за кошт держави. Навчання на заочному відділенні відсутнє.

Навчатися за спеціальністю «програмна інженерія» зможуть 125 студентів стаціонару. На державне місце претендуватимуть 80 осіб. Заочне відділення тут відсутнє.

На спеціальність «комп’ютерні науки» Львівська політехніка виділяє 300 місць для студентів лише денної форми. За державні кошти навчатися зможуть 180 спудеїв. 

На економічні спеціальності університет пропонує 230 місць денної та заочної форми навчання. Студентам стаціонару виділено 125 бюджетних місць.

 

Переглянути повний обсяг державних замовлень за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр на 2014 рік для "Львівської політехніки" можна у додатках.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.