Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

митниця

mukachevo.net

Понеділок, 14 липня 2014, 10:09

Львівська митниця звітує про збільшення митних платежів

митниця

У червні 2014 року Львівська митниця Міндоходів перерахувала до держбюджету 509,5 млн. грн. Надходження митних платежів збільшилися порівняно з червнем 2013 року на 57,5 млн. грн. (на 12,7%).

Про це повідомила прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Загалом у І півріччі 2014 року до Державного бюджету України Львівська митниця Міндоходів перерахувала понад 2,5 млрд. гривень.

Упродовж січня - червня 2014 року зовнішньоекономічну діяльність у зоні діяльності Львівської митниці Міндоходів провадили понад 2 тис. суб’єктів господарської діяльності. Вони перемістили через митний кордон України товарів на суму понад 19 млрд. гривень.

З цієї кількості імпортовано на суму понад 12 млрд. грн., експортовано – на майже 7 млрд. грн., що становить відповідно 68% (імпорт) та 32% (експорт) загального обсягу зовнішнього товарообміну.

Порівняно з І півріччям 2013 року загальний обсяг зменшився на 5,8%, причому об’єми імпорту зменшились на 12,2%, а експорту збільшились на 8,2%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.