Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

ніч у львові

032.ua

Понеділок, 14 липня 2014, 16:10

Фестиваль «Ніч у Львові» відвідали 20 тисяч гостей

ніч у львові

Протягом трьох ночей фестиваль «Ніч у Львові» понад 100 екскурсій, театралізованих дійств. Загалом фестиваль, за підрахунками організаторів, відвідало близько 20 тис осіб.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Нагадаємо, промоційно-туристичний проект «Ніч у Львові» тривав з 11 до 13 липня під назвою «Ніч духовності та миру». Також вчора відбувся флеш-моб, під час якого волонтери та люди виклали на пл. Ринок слово «мир» і випустили в небо синьо-жовті кульки. 

Цього року організатори вирішили показати духовний та сакральний Львів. Вперше були екскурсії Митрополичими палатами в соборі св. Юра, вперше можна було відвідати монастирську бібліотеку в храмі св. Онуфрія, відвідувачі церкви Ольги та Єлизавети могли піднятись на оглядовий майданчик храму, монастир Бенедиктинок, собор Покрови Пресвятої Богородиці та багато інших церков, які відчинили свої двері вночі.

Можна було прогулятись дахами центральної частини міста під час екскурсії «Львів ближче неба», в дворику Ратуші вперше було презентовано нічне дійство «Легенди гір» від театру тіней «ДИВ» та віртуозів Львова, також до заходу вперше долучався Шевченківський гай, який організував свою програму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.