Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

пункт пропуску

lviv.comments.ua

Понеділок, 14 липня 2014, 10:19

На Львівщини "замінували" прикордонний пункт пропуску

пункт пропуску

11 липня о 20.40 до чергового митного посту пункту пропуску «Краківець» зателефонувала невідома особа і повідомила, що протягом години до пункту пропуску під’їде машина з вибухівкою з метою здійснення теракту.

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось, повідомили в Департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області згідно з «Планом дій …» у складі 55 осіб та 7 од. техніки (з них 7 осіб та 2 од. техніки від ГУ ДСНС України у Львівській області).

На місці події було виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб, припинено рух автотранспорту через пункт пропуску з боку території України. З боку території Республіки Польщі рух автотранспорту не припинявся.

Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень та прилеглої території пункту пропуску.

О 00.30 12 липня відновлено роботу пункту пропуску у повному обсязі. Пошукові роботи завершено о 05.00 12 липня. Вибухового пристрою не виявлено. За фактом події проводиться дослідча перевірка.

Нагадаємо, 4 липняу  Львові п'яний чоловік замінував залізничний вокзал.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.