Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

карпати

koruna.ua

Понеділок, 14 липня 2014, 12:19

Підприємства Львівщини втрачають іноземних туристів у карпатських курортах

карпати

Війна у східних областях України негативно вплинула на економіку Львівщини.

Підприємства, а саме: ТзОВ ГКК «Карпати», «Трускавецькурорт», корпорація «Енергоресурс-інвест», ДП «ЛДЗ «ЛОРТА», у порівнянні з першим півріччям минулого року значно зменшили обсяг виробництва та реалізації продукції (товарів, послуг) та зменшили відрахування платежів до державного і місцевих бюджетів.

Про це повідомив перший заступник голови Львівської ОДА Йосиф Ситник на нараді, яку він зібрав з цього приводу 10 липня.

Зупинка і спад виробництва дає у перспективі зменшення надходження до бюджетів та збільшення рівня безробіття. Звертаючись до присутніх Йосиф Ситник наголосив, що ці проблеми потрібно вирішувати оперативно. «У зв’язку з війною на східних теренах України та блокадою Російською Федерацією українського експорту на Львівщині зменшуються обсяги виробництва продукції, підприємства Львівщини втрачають іноземних туристів у карпатських курортах, – зазначив перший заступник голови ЛОДА, – тому, нам потрібно оперативно переорієнтовуватись на європейський ринок. Але якщо це ще можливо у плані виробництва, то у питанні туризму – іноземці не бажають їхати в країну, у якій є терористи. Це ще одна із причин чому ми повинні якнайшвидше успішно закінчити АТО».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.