Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

віськовий госпіталь

Понеділок, 14 липня 2014, 14:05

Із Зеленопілля до Львова доставили 38 поранених, які потрапили під артобстріл

віськовий госпіталь

Військово-медичний клінічний центр Західного регіону прийняв 38-ох військових, які потрапили під обстріли у Зененопіллі 11 липня.

Про це на брифінгу повідомив хірург клінічного центру Західного регіону Іван Бóгдан, передає кореспондент Варіантів.

До Львівського війського госпіталю доправили 38 поранених під Зеленопіллям, що на Луганщині. 33 військових – мешканці Львівщини, ще 5 – Білої Церкви.

На сьогодні в госпіталі перебуває більше 80 чоловік, але крім цього є і військові, які переведені у гарнізонні госпіталі.

Усіх пацієнтів доставили авіацією. Поранених зазвичай перевозять медичними літаками "Віта"  та транспортним АН-26, переобладнаним для перевезення поранених і хворих.

"Останній борт, який ми отримали, це було в ніч з суботи на неділю. 38 поранених і хворих. З них тільки троє у стані середньої важкості, всі решта - легкі поранення. М'які тканини кінцівок і тулуба. Зараз вони всі розміщені, отримують допомогу", – розповів хірург клінічного центру Західного регіону Іван Бóгдан.

Нагадаємо, 21 житель Львівщини загинув під Зеленопіллям Луганської області у п’ятницю, 11 липня, під час артобстрілу, близько 90 з пораненнями перебувають у госпіталях і лікарнях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.