Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мак

te.ua

Вівторок, 15 липня 2014, 12:58

Міліціонери Львівщини полюють на мак та коноплю

мак

Працівники міліції вилучили понад 35 тисяч рослин снодійного маку та 28 рослин коноплі загальною вагою понад 36 кілограм.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

«Ми задокументували 82 факти незаконних посівів нарковмісних рослин і вилучили понад 35 тисяч рослин снодійного маку та 28 рослин коноплі, загальною вагою понад 36 кілограм», - повідомив начальник Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Олексій Душейко. 

Працівники міліції виявили та вилучили у 45-річної мешканки одного зі сіл Камянко-Бузького району, на присадибній ділянці близько 6 тисяч рослин снодійного маку. У мешканки Буського району понад 2 тисячі рослин, у 57-річної мешканки цього району близько 3 тисячі, а у Радехівському районі - понад 2 тисячі.

Зокрема, працівниками СБНОН Залізничного РВ ЛМУ ГУМВС виявили та вилучили рослини коноплі у кількості 16 штук, які 42-річний львів’янин вирощував у горщиках на горищі власного будинку. 

Аналогічне кримінальне правопорушення скоїв мешканець Миколаївського району, у якого виявлено та вилучено 12 рослин коноплі, які він вирощував для власного споживання.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.