Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

vorobus.com

Понеділок, 11 червня 2012, 16:04

Львівська міліція стала кращою серед приймаючих міст – результат бліц-моніторингу

Як повідомила львівська громадська організація «Опора», днями волонтери моніторингової кампанії «Міліція під контролем» завершили свій телефонний бліц-моніторинг чергових частин міст, що приймають чемпіонат Євро-2012 і визначили, що львівська міліція найкраща. Про це повідомляє УЗГ МВС України.

 «У телефонному режимі до чергових частин звертались з питаннями, які найбільш часто хвилюють туристів з країн СНД, які прибувають в Україну напередодні Євро-2012. Наприклад: чи змінилися правила реєстрації іноземних громадян; чи введені додаткові обмеження на час проведення чемпіонату; де, у разі необхідності, можна знайти опорний пункт міліції», – розповів Тарас Галатяк, голова Львівського осередку Асоціації УМДПЛ, активіст Громадянської мережі «Опора».

У Львові, на відміну від Києва, Харкова та Донецька, в яких теж був проведений подібний моніторинг, у всіх шести районних відділеннях міста, так само як і в міському управлінні, працівники чергових частин показали відмінне виконання своїх службових обов'язків без будь-яких зауважень чи застережень.

«Скрізь, куди дзвонили волонтери, відповідали коректно, ввічливо, а інформація про місцезнаходження дільничних або паспортної служби видавалася практично моментально. Зауважимо, що мовного бар'єру не існувало, саме це особливо відзначили волонтери, які представлялися іноземцями», – йдеться в інформації.

«Підсумок моніторингу був одностайним – львівська міліція заслужила абсолютну, чисту перемогу в цьому негласному змаганні, отримавши від усіх волонтерів круглі «п'ятірки», - зазначено у прес-релізі.

Учасники моніторингової кампанії «Міліція під контролем» продовжуватимуть моніторинг роботи патрульно-постової служби та дільничних інспекторів міліції протягом Євро-2012.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.