Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

спиртзавод

volynnews.com

Середа, 16 липня 2014, 17:48

На Львівщині перевірять стан спиртзаводів

спиртзавод

У зв'язку з аварією на Рава-Руському спиртзаводі депутати Львівської облради створюють комісію, яка перевірить стан спиртзаводів в області.

Відповідно рішення сьогодні ухвалила комісія Львівської обласної ради з питань екології, природних ресурсів та рекреації.

«Враховуючи ситуацію зі спиртзаводом у місті Рава-Руська, ми повинні докласти всіх зусиль і унеможливити аварійні ситуації на інших підприємствах області. Тому на основі комісії ми створюємо робочу групу, яка досліджуватиме горілчану галузь в області, зокрема стан спиртзаводів», - зазначив голова комісії та директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Олексій Балицький.

За словами Балицького у робочу групу ввійдуть депутат Львівської міськради Володимир Тістик, директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Осип Магур та інші.

Нагадаємо, що 26 червня на Рава-Руському спиртзаводі прорвало дамбу. Внаслідок витоку отруйних відходів у річці Рата загинуло 58 тисяч екземплярів риб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.