Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

перша приватна броварня

trademaster.ua

Середа, 16 липня 2014, 18:55

Перша приватна броварня ініціює кримінальне розслідування відносно осіб, які звинуватили її в фінансуванні сепаратистів

перша приватна броварня

"Перша приватна броварня" звернулася з позовами до Генпрокуратури та прокуратури Львівської області.

"Перша приватна броварня" наполягає на початок розслідування кримінального злочину і притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності винних у розповсюдженні інформації про можливу її причетність до фінансування сепаратистів.

Про це повідомила газета Дело з посиланням на юрисконсульта компанії Юлію Свистович.

Правоохоронні органи вже виявили та затримали групу осіб, які займалися розповсюдженням неправдивої інформації, – стверджує юрист компанії. 

"Перша приватна броварня" подала також заяву до СБУ з проханням здійснити перевірку власної діяльності.

Як зазначила Свистович, зверненням до СБУ компанія має намір виключити будь-які припущення та спекуляції з цього приводу в майбутньому.

Як повідомляють в компанії, у Києві та Львові пройшла замовна кампанія: у громадському транспорті та на вулицях почали масово поширюватися листівки з вказаною недостовірною інформацією.

Компанія "Перша приватна броварня" була створена в 2004 році. Зараз підприємство здійснює управління двома пивзаводами у Львові та Радомишлі сумарною потужністю 2 млн гл пива в рік.

Найбільшим акціонером компанії і її СЕО є український бізнесмен Андрій Мацола, другий за величиною пакет належить ЄБРР. Інші акції розподілені між концерном Oettinger і керуючими партнерами групи OASIS. 

Пиво Першої приватної броварні в 2013 році почали розливати в Росії

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.