Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Варіанти.net

Понеділок, 11 червня 2012, 16:38

У Львові у середу автобус №3а їздитиме до пл. Петрушевича

У середу, 13 червня, у зв’язку з матчем на «Арена Львів» автобусний маршрут №3А курсуватиме до пл. Петрушевича. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Загалом в середу вул. Стрийська буде закритою для проїзду приватного транспорту з 14:00.

Зараз кінцева зупинка автобусів №3А знаходиться на пл. Галицькій.

Крім того, працюватимуть експрес-маршрути за напрямками – пл. Петрушевича-стадіон, аеропорт-стадіон. У зв’язку з тим, що матч розпочинається швидше – о 19.00, шатл-баси почнуть працювати з 15.30 год.

Доїхати до стадіону можна буде експрес-маршрутами:

пл. Петрушевича – «Арена Львів»; аеропорт «Львів» ім. Д. Галицького – «Арена Львів».

Також добратися можна буде громадським транспортом: автобуси № 3А, 10 (зі сполученням аеропорт – стадіон), 40, 25; тролейбуси № 3 і 5.

Громадським транспортом – безкоштовно. Так матимуть змогу пересуватися ті, у кого є квитки на матчі Чемпіонату Європи з футболу 2012 року в місті. Зокрема, власники квитків будуть мати можливість користуватися безкоштовно громадським транспортом протягом 36 годин - протягом доби дня матчу і до 12.00 наступного дня.

У дні матчів громадський транспорт у Львові курсуватиме до 02:30, у інші дні – у звичному режимі.

13 та 17 червня рух транспортних засобів буде цілодобово обмежений у 1,5 – кілометровій зоні навколо стадіону. Транспортний периметр включатиме вул. Вернадського, Кільцеву дорогу, вул. імені Левка Броварського та імені Карла Мікльоша.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.