Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

хабар

slovovolyni.com

Четвер, 17 липня 2014, 11:20

Сех заблокувала призначення директора держпідприємства, якого міліція підозрює в хабарництві

хабар

Голова Львівської ОДА Ірина Сех не погодила призначення директором державного підприємства «Львівський виробничо-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації» Дениса Сімонова, стосовно якого розслідують кримінальну справу.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

З січня 2014 року Денис Сімонов працював на посаді провідного фахівця сектору кадрового забезпечення Держсільгоспінспекції у Львівській області, а з червня – виконує обов’язки директора цього держпідприємства.

За інформацією ГУ Держземагенства Львівщини, Денис Сімонов, який працював на посаді начальника Управління Держкомзему у Жовківському районі, був звільнений за грубе порушення трудових обов’язків.

За словами Сех, наразі стосовно Сімонова Д.В. Жовківським РВ ГУМВС розслідується кримінальна справа за ст.368 ч.2 Кримінального кодексу.

Відповідна стаття стосується "одержання хабара у великому розмірі, або службовсю особою, яка займає відповідальне становище". Карається позбавленням волі від 5 до 10 років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади до трьох років.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.