Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

міліція

slovovolyni.com

Четвер, 17 липня 2014, 13:09

Райвідділи Львівщини обладнають електронними терміналами реєстрації

міліція

Міністерство внутрішніх справ України хоче ввести інновацію для забезпечення прав затриманих – обладнати електронними терміналами реєстрації всі райвідділи на Львівщині.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Також всім затриманим, що перебувають в ізоляторі, дозволять користуватися мобільним телефоном.

Нововведення МВС проведе в рамках експерименту із вдосконалення діяльності правоохоронних органів Львівщини, який триватиме з 1 липня по 31 жовтня.

«Завдяки такому експерименту ми хочемо оцінити ті зміни, які необхідні для реформування органів внутрішніх справ, включно зі змінами у правовому регулюванні», - розповів голова Експертної ради при МВС України Євген Захаров.

Важливим завданням експерименту є створення органів міліції, що орієнтовані лише на вирішення проблем громадян.

Для координації роботи створено Комісію з питань організаційно-методичного супроводження експерименту, яку очолює начальник ГУ МВС України у Львівській області Дмитро Загарія.

«В рамках експерименту було створено робочі групи з понад 90 експертів за напрямами: проведення аналізу сучасного стану ГУ МВС у Львівській обл., взаємодія органів місцевої влади з міліцією, запровадження моделі community policing, реформування діяльності підрозділів Державної автоінспекції тощо», - зазначив Дмитро Загарія.

До складу робочих груп входитимуть не лише фахівці органів внутрішніх справ, а й представники місцевого самоврядування та громадських організацій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.