Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

автобус

lviv.olx.com.ua

Четвер, 17 липня 2014, 16:36

Автобусам з дітьми буде легше перетнути польський кордон

автобус

Митна служба Польщі запровадила можливість бронювання часу перетинання кордону електронною системою реєстрації «eBookingBUS». Новинка полягає в запуску закладки «перевезення дітей та молоді».

Про це повідомляє Польське радіо.

Достатньо зайти на веб-сторінку granica.gov.pl, вказати час прибуття на термінал – пояснює директор департаменту Митної служби в Міністерстві фінансів Польщі Пйотр Даніель.

"Ми вводимо таку можливість, аби оператори та туроператори могли скористатися процедурою спрощеного перетину кордону автобусам, котрі перевозять дітей до 17 років," – говорить Даніель.

Попередня реєстрація скорочує реєстрацію. Якщо організатор повідомить Митну службу про прибуття на термінал і вкаже реєстраційний номер та тип автомобіля, а також список пасажирів, то дії митників будуть зведені до мінімуму, додає чиновник.

Послугою «eBookingBUS» можуть скористатися й інші автобуси, але тоді необхідно рахуватися з тим, що якщо на переході буде інтенсивний рух, то треба буде почекати в черзі. Лише міжміські перевезення дітей матимуть пріоритет.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.