Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пікет

П'ятниця, 18 липня 2014, 10:54

У Львові родичі військових перекривали вул. Стрийську

пікет

Учора, 17 липня, у Львові родичі військових, які беруть участь в АТО, перекрили вулицю Стрийську.

Акція протесту відбувалась напроти КПП військової частини А-0248 80-го окремого аеромобільного полку.

Близько тридцяти осіб тримаючи в руках сигнальну стрічку обмежили рух транспорту по обох смугах, через що утворились затори. Акція відбулась без попередження місцевої влади. До радикальних дій людей спричинила поведінка вищих чинів військового керівництва.

«Ми не хлопці з лютого. Вони беруть участь в АТО не маючи достатньо їжі, води. Наші діти в Луганську, тримають оборону аеропорту, їм бракує підтримки, адже вони там оточені. На зв’язок виходити небезпечно, оскільки терористи прослуховують телефонні розмови. Ми приходили просто в кабінети керівництва з вимогою провести ротацію, однак ніякої відповіді нам не дали» — коментує одна з матерів. 

Учасники акції повідомили, що серед обурених батьків координатори акції нема, відповідальність за неї несуть всі учасники порівну. Також протестувальники повідомили, що серед них нема батьків солдатів строкової служби. 

Родичі вимагали повернути рідних військових з Луганщини, оскільки вони вважають, що сини покинуті командуванням напризволяще без боєприпасів та екіпірування.

Крім цього, протестувальники висловили ідею йти до президента Петра Порошенка, аби врятувати військових.

Пасажири громадського транспорту, переважно, з розумінням поставились до поведінки протестувальників, однак були й такі, які просили обрати іншу форму протесту.

Нагадаємо, раніше родичі військових, які загинули під Зеленопіллям, розповіли, що в цій трагедії винне командування.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.