Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

форум видавців

azh.com.ua

П'ятниця, 18 липня 2014, 13:40

«Форум видавців» бойкотує російських видавців, а їхні книги маркуватиме

форум видавців

ГО «Форум видавців» та Економічний бойкотний рух дійшли згоди стосовно продажу виданих у Росії книг на цьогорічному книжковому ярмарку.

Про це повідомила прес-служба "Форуму видавців"

Присутність російських видавців визнана небажаною, тому їх на ярмарку не буде. Українських книготорговельних компаній попередять про недоречність продажу книжок російського походження в сьогоднішніх умовах.

Продавці змушені будуть маркувати російські книжки згідно з ухвалою Львівської міськради від 10 липня 2014 р.

Закликаю прийти і купити українські книжки. Це допоможе українським видавцям і Форумові продовжувати свою діяльність. Одночасно я прошу утриматися від псування російських книжок та агресивності щодо їх продавців. Прошу бути особливо пильними, уникати провокацій і припиняти провокаційні дії", зазначила президент ГО «Форум видавців» Олександра Коваль.

«Ми хочемо, щоб українці зрозуміли: книга – це також товар, – зазначив координатор Економічного бойкотного руху Олег Радик. – Зараз, коли російська зброя вбиває українців та руйнує міста на Донбасі, купувати російські товари означає опосередковано фінансувати терористів».

Нагадаємо, у Львові на російських товарах з’явиться спеціальне маркування. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.