Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

телефонний тероризм

ukurier.gov.ua

Понеділок, 21 липня 2014, 10:40

Хвиля псевдомінувань прокотилася Львовом на вихідних

телефонний тероризм

У Львові протягом 18-19 липня було 6 фальшивих повідомлень про замінування.

Про це повідомила прес-служба Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

У всіх цих випадках вибухівки виявлено не було, аноніми не висували жодних умов. Наразі правоохоронці шукають анонімів, які повідомили про мінування.

Зокрема, 18 липня о 16.54 невідома особа на телефон диспетчерської служби автовокзалу «Львів» (вул. Стрийська, 109) повідомила про те, що на території автовокзалу знаходиться підозріла особа з вибухонебезпечним предметом.

19 липня о 10.35 надійшло повідомлення від невідомої особи про замінування пл. Св. Теодора у м. Львові (Галицький район).

19 липня об 11.48 невідома особа повідомила про те, що у м. Львові, вул. Чайковського, 37 (Галицький район) заміновано ресторан «Купол».

19 липня о 22.18 надійшло повідомлення від невідомої особи про замінування у м. Львові розважального закладу Кантрі-клуб «Лєррой», вул. Героїв УПА, 80 (Франківський район).

19 липня о 22.28 надійшло повідомлення від аноніма про замінування у м. Львові розважального закладу Клуб «Пікассо», вул. Зелена, 88 (Личаківський район). 

19 липня о 22.41 надійшло повідомлення від невідомої особи про замінування у м. Львові ПАТ ТГК «Дністер Прем’єр Готель», вул. Матейка Я., 6 (Галицький район).

Крім цього, 20 липня о 19.38 надійшло повідомлення про замінування у м. Винники (Львівської міської ради) другого поверху готелю готельно-відпочинкового комплексу «Галактика» по вул. Миколайчука, 1.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.