Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

ITS.KRUG

Понеділок, 11 червня 2012, 17:25

У Львові покажуть пластичну виставу «Погляд» унікального московського театру КРУГ

У суботу, 16 червня, у приміщенні Першого театру для дітей та юнацтва відбудеться єдина вистава московського театру КРУГ, учасниками якого є люди з особливими потребами.

Пластична вистава «Погляд» – це іронічний та сумний погляд на світ людських відносин. Вистава складається із серії мініатюр, створених на основі акторських імпровізацій. Кожен виконавець розповідає свою неповторну історію.

Участь акторів з особливостями розвитку додає гостроти та достовірності звучанню піднятих тем. Тонке полотно людських стосунків складається з натяків, жестів, звертань, поглядів.

Кожен рух має своє символічне значення. У виставі використовується пластична мова вираження почуттів, яка буде зрозумілою для кожного глядача.

Вистава «Погляд» характеризує одну з тенденцій сучасної культури – пошук мови для універсальної комунікації, мови, яка буде зрозуміла для всіх.

«Ця група є незвичайною, оскільки у своїй роботі їм вдається досягати як мистецьких так і реабілітаційних цілей. Гурт інтегрований - його учасниками також є люди з особливими потребами, і це аж ніяк не понижує рівня вистав. У Львові поки немає театру з таким рівнем пластики та її осмислення, з таким підходом до вираження змісту та емоцій - без слів» – Анастасія Войтюк, театр «Різні люди».

Тривалість вистави 40 хвилин. Режисер – Наталія Тимофіївна Попова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.