Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

firtka.if.ua

Понеділок, 11 червня 2012, 17:37

В вересні у Львові пройде Міжнародна наукова конференція з нагоди створення УПА

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич підписав розпорядження про проведення Міжнародної наукової конференції, присвяченої 70-річчю створення Української Повстанської Армії.

 "З метою відзначення на належному рівні 70-ої річниці створення Української Повстанської Армії, на виконання рішення Львівської обласної ради від 20.12.2011 р. № 339 "Про проголошення 2012 року Роком Ярослава Стецька, Роком УПА, Роком Йосипа Сліпого, Роком Олекси Новаківського", відповідно до пункту 7 статті 55 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", провести у Львові 27-28 вересня Міжнародну наукову конференцію "Українська Повстанська Армія в контексті національно-визвольної боротьби народів Центрально-Східної Європи", - йдеться в розпорядженні.

Також голова облради розпорядився створити організаційний комітет із підготовки та проведення Міжнародної наукової конференції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.