Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

матрьошки

4coolpics.com

Вівторок, 22 липня 2014, 13:46

Активісти планують повністю очистити Львів від російських товарів

матрьошки

Маркування російських товарів у Львові  – це лише початок, оскільки активісти ставлять собі за мету повністю очистити місто від продукції, яка вироблена в Росії. 

Про це повідомив координатор акції «Бойкот російських товарів» Олег Радик.

Радик на прес-конференції назвав власників всіх торгових мереж «колабораціоністами», адже вони «співпрацюють з ворогом і наповнюють скарбницю Путіна».

«Часткова капітуляція львівських підприємців в тому, що вони лише маркують товари, натомість мають повністю відмовитись них, бо це є економічний колабораціонізм», зазначив активіст.

«Основні виробники мережевої продукції повинні зрозуміти, що на Україні можна так само відкрити підприємства і виробляти велику кількість та гаму продукції», яка відноситься до продуктів не тільки харчової галузі, а й виробники побутової хімії», зазначила директор департаменту економічної політики Львівської міськради Ірина Кулинич.

За словами посадовця, Львівська міськрада сприяє тому, щоб найбільшу кількість товарів мали змогу виробляти в Україні. 

«У нас є достатньо підприємств, площі і достатньо ресурсів для того, щоб ці підприємства відкрити», розповіла Ірина Кулинич.

Нагадаємо, 10 липня, на сесії Львівської міської ради депутати ухвалили рішення, згідно з яким на російських товарах з’явиться спеціальне маркування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.