Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

промисловість

school.xvatit.com

Вівторок, 22 липня 2014, 16:14

Промисловість Львівщини впала на 1,2% за півроку

промисловість

У січні-червні 2014 року відносно січня-червня 2013 року індекс промислової продукції у Львівській області становив 98,8%.

Про це повідомляє ГУ статистики у Львівській області.

Водночас у червні 2014 року порівняно з травнем обсяг промислового
виробництва збільшився на 4,5%, порівняно з червнем минулого року – знизився на 0,7%.

Обсяг виробництва на підприємствах добувної промисловості і розроблення кар’єрів збільшився на 6,7%. 

У переробній промисловості у січні-червні 2014 року порівняно з січнем-червнем 2013 року обсяг промислової продукції скоротився на 3,7%.

На підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів випуск промислової продукції знизився на 7,3%.

Єдиним видом економічної діяльності у переробній промисловості, де вдалось наростити обсяг продукції, було текстильне виробництво, виробництво одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів: приріст промислової продукції становив 6,9%.

На підприємствах з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності відносно січня-червня 2013 року випуск промислової продукції скоротився на 9,6%.

На підприємствах з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції у січні-червні 2014 року обсяг виробництва зменшився на 8,5%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.