Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гуральня

timenews.in.ua

Середа, 23 липня 2014, 15:09

На Львівщині викрили три підпільні гуральні

гуральня

Слідчі Головного управління Міндоходів у Львівській області припинили незаконну діяльність трьох підпільних цехів з виготовлення фальсифікату алкоголю: один у Львові, два у Жовківському районі.

Про це повідомила прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Під час обшуків у будинках та підсобних приміщеннях бізнесменів-підпільників слідчо-оперативною групою виявлено 38 бочок, наповнених прозорою рідиною, близько 1000 літрів спирту, а також 240 вже готових до реалізації пляшок лікеро-горілчаних виробів, підроблених під відомий бренд «Львівська Шляхетна», на яких прикріплені марки акцизного податку сумнівного походження.

Також у підпільних гуральнях правоохоронці виявили усі необхідні для масового виробництва фальсифікованих напоїв засоби – пластмасові ємності і порожню тару для розливу оковитої, корки, шланги, лійки, спиртометри, дозатори та пошкоджені акцизки.

Орієнтовна вартість вилучених із незаконного обігу товарів становить понад 58 тисяч гривень. За цим фактом слідчими підрозділу фінансових розслідувань відкрито кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.