Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 23 липня 2014, 17:34

Соціологи дають партії Садового 1% голосів на парламентських виборах

Андрій Садовий

Якби вибори до Верховної Ради відбувалися на початку липня 2014 року, то перемогла б партія «Солідарність», а партія «Самопоміч» набрала б 1% голосів

Такі результати опитування соціологічної групи "Рейтинг". 

Так, 23% опитаних (серед тих, хто взяв би учать у виборах) проголосували б за Солідарність, 13% – за Радикальну партію, 11% – за Батьківщину, 7% – за УДАР, 5% – за Громадянську позицію.

Близько 4% виборців готові голосувати за Свободу та КПУ. Близько 3% набрали би Сильна Україна, Партія регіонів та Фронт змін.

Партія О.Богомолець набрала би трохи менше 2%, Правий сектор та Самопоміч А.Садового – близько 1%. Ще близько 4% виборців підтримали б інші партії, не визначились з вибором – 16%.

Більше за інших впевнені у своєму виборі виборці КПУ, Батьківщини, Свободи, Радикальної партії, УДАРу та Солідарності.

При цьому абсолютна більшість опитаних вважають, що у новому парламенті повинно бути менше народних депутатів, ніж є зараз. Так, 84% опитаних вважають оптимальною кількість народних депутатів 300-350.

Єдиними політиками які мають позитивний баланс довіри та недовіри є Порошенко, Яценюк та Гриценко. Також значний рівень довіри серед опитаних мають Кличко, Ляшко та Богомолець. Найбільше опитані не довіряють Добкіну, Ахметову та Тігіпку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.