Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівський бронетанковий завод

wartime.org.ua

Четвер, 24 липня 2014, 14:38

Львівський бронетанковий завод відновив ремонти військової техніки

львівський бронетанковий завод

Львівський бронетанковий завод знову почав активно працювати із замовленнями Міністерства оборони України.

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони.

Сьогодні у цехах підприємства кипить робота з капітального ремонту та відновлення броньованих ремонтно-евакуаційних машин та двигунів до самохідних артилерійських установок, виготовлення запасних частин до різної бронетехніки, які у подальшому можуть бути використані у зоні проведення антитерористичної операції.

«До виконання держзамовлення ми приступили на початку липня. Довелося відкласти виконання престижної закордонної угоди, адже свою техніку ми ремонтуємо поза чергою, – розповів директор підприємства Олександр Остапець. – Через кілька днів вже будуть готові до експлуатації дві одиниці БРЕМ-1 та три танкові двигуни, які пройшли капітальний ремонт. Роботи в нас побільшало, і працівники працюють у дві зміни, а деякі дільниці й у три».

Керівник підприємства зауважив, що Львівський бронетанковий спеціалізується на ремонті танків Т-72 та броньованої спецтехніки на його базі. Але ця модифікація повністю російського виробництва, тому львів’яни освоїли виготовлення всіх запасних частин, щоб не залежати від закордонних постачальників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.