Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

колонія

provolyn.com

Четвер, 24 липня 2014, 15:53

У Дрогобичі хлопець сяде на 4 роки, бо намагався перекинути наркотики в'язням

колонія

У Дрогобичі неповнолітній придбав п’ять таблеток бупренорфіну та декілька грам метадону та спробував перекинути наркотики через огорожу на територію  виправної колонії.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Він заздалегідь підготував поліетиленовий пакет у який помістив наркотики та камінь, щоби надати йому ваги. Молодика помітили охоронці виправної колонії, а невдовзі зловмисника затримали дрогобицькі правоохоронці.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Дрогобицький міський суд визнав винним неповнолітнього у вчиненні кримінального правопорушення та призначив його покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років з іспитовим терміном на один рік.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.