Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військові

nbnews.com.ua

П'ятниця, 25 липня 2014, 16:53

У Львові розроблять програму, яка сприятиме наданню допомоги сім’ям постраждалих під час АТО

військові

В четвер, 31 липня, буде винесено Програму збільшення фінансування, що дозволить передбачити кошти для надання допомоги сім’ям постраждалих під час дій на Сході України, які проживають у Львові.

Відповідний документ вже розроблений керуючою справами виконавчого комітету Львівської міської ради, передає прес-служба Львівської міської ради.

«Це справа кожного мешканця міста Львова, це справа кожного патріота України. Напевно правильно, що керівники комунальних підприємств не розповідають, що їхні профспілки допомагають, перераховують кошти не лише людям, які сьогодні є на Сході, а й іншим, кому потрібна ця допомога.

Наприклад, профспілка «Львівтеплоенерго» вже це зробила. Управління соціального захисту спільно з громадськими організаціями, які збирають пожертви, узгоджує списки тих людей, яким надають допомогу. Бо допомога надається і через управління соціального захисту, і через громадські організації. Ми з ними узгоджуємо списки, аби охопити максимально усі категорії людей.

Ми вже розробили Програму збільшення фінансування, бо це єдиний підставовий документ, який дасть можливість за рахунок коштів міського бюджету виділяти допомогу.

Керуюча справами виконавчого комітету вже такий документ розробила. Він буде внесений в четвер на сесію міської ради.

Думаю, те, що стосується, безпосередньої допомоги, буде погодження комісії, аби збільшити бюджетні асигнування для управління соціального захисту. Це є дієвий, прописаний державою механізм, який дасть можливість реалізувати усі ці речі.

Також виконавчий комітет дає протокольне доручення керівнику департаменту гуманітарної політики за участю депутатського корпусу, представників громадських організацій створити робочу групу, яка б опрацювала усі ці питання. Щоб ми погодили усі ці речі», – розповів Олег Синютка, перший заступник міського голови Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.