Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

fedrep.ru

Вівторок, 12 червня 2012, 10:12

Під час операції «Нерест» на Львівщині вилучили 330 риболовних сіток

Державна екологічна інспекція у Львівській області підвела підсумки операції «Нерест». Під час рейдів виявлено та вилучено 330 ставних риболовних сіток довжиною 11895 м. Про це повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції у Львівській області.

За час акції інспекція здійснила 24 рейди, під час яких на порушників складено 45 протоколів, в тому числі 5 протоколів скеровано в судові органи. На порушників правил рибальства накладено штрафів на суму 4539 грн. Виявлено і вилучено 4 сітки-екрани, 1 павук, 1 острогу.

Заходи по боротьбі з браконьєрством в нерестовий період 2012 року проводились за участю представників Львівдержрибоохорони та із залученням громадськості.

Нагадаємо, операція «Нерест» проводиться щорічно з метою запобігання порушень правил рибальства у весняно-літній період. У період нересту заборонено будь-яке рибальство, добування водних живих ресурсів, а також недозволено проведення на водних об’єктах та в прибережних захисних смугах вибухових, бурових робіт, видобуток гравію та пересування будь-яких плавзасобів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.