Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Понеділок, 28 липня 2014, 18:45

Працівники культури Львівщини вимагають від облради скасувати рішення щодо підпорядкування

Працівники закладів культури Львівщини вимагають публічного обговорення та відміни рішень щодо перепідпорядкування відповідних закладів Львівській облраді в питаннях галузевого керівництва.  

Про це йдеться в заяві працівників закладів культури Львівської області, яка є в розпорядженні Варіантів.

Йдеться про рішення Львівської облради від 10 червня 2012 року
№ 524 «Про окремі питання забезпечення належної діяльності комунального підприємства та виконання повноважень Львівської обласної ради» та від
08 липня 2014 року № 1140 «Про окремі питання забезпечення управління об’єктами спільної власності територіальних громад області».

Нагадаємо, сьогодні у Львові відбулась акція протесту працівників закладів культури Львівської області. Вони вимагають призупинити до проведення реформи місцевого самоврядування дію рішень Львівської облради, якими ці заклади перепідпорядковуються управлінню комунального майна спільної власності Львівської облради.

Водночас заступник голови Львівської ОДА, депутат облради Юрій Підлісний пообіцяв працівникам установ культури розглянути питання про накладання мораторію на рішення облради від 10 червня 2012 року, а також від 08 липня 2014 року, якими ці установи повністю підпорядковуються облраді. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.