Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дтп

gazeta.lviv.ua

Вівторок, 29 липня 2014, 17:19

У ДТП на Львівщині травмувалося п’ятеро осіб

дтп

У Кам’янка-Бузькому районі на Львівщині зіткнулися два легковики - п’ятеро людей отримали травми різного ступеню важкості.

Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Автопригода відбулась сьогодні, 29 липня, близько 4-ї години ночі у смт. Добротвір на вулиці Будівельній.

За попередньою інформацією, керманич автомобіля «ВАЗ», 19-річний місцевий мешканець, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення із «дев’яткою». За кермом цього легковика був 24-річний житель Кам’янка-Бузького району. У результаті зіткнення він отримав травми – забій голови та садна лоба.

Окрім цього, постраждали четверо пасажирів – 20-річний юнак та троє дівчат. У однієї із них, 15-літньої мешканки Кам’янка-Бузького району, медики діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Ще двоє дівчат – 16-річна жителька Червонограда та її ровесниця із Кам’янка-Бузького району, внаслідок ДТП одержали забої. Постраждалих було госпіталізовано.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.