Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ринок привокзальний

gazeta.lviv.ua

Середа, 30 липня 2014, 14:46

Ринок «Привокзальний» другу добу без електрики

ринок привокзальний

Втретє за останні місяці значна частина ринку «Привокзальний» залишилася без електрики.

Про це повідомляють у Вільній профспілці ринку «Привокзальний».

Учора, 29 липня, без електропостачання залишився м’ясний відділ. Не працювали холодильні камери, де зберігається значна кількість м’ясної продукції. Продавцям довелося оперативно підводити до холодильників резервне живлення.

На місце події було викликано аварійну бригаду Львівобленерго. Однак ремонтники не змогли отримати доступ до пошкодження в електрощитку. Також аварійники заявили, що мають 24 години на відновлення електропостачання ринку.

Такі слова обурили працівників – адже на ринку знаходиться продукція нетривалого зберігання, яка може швидко зіпсуватися. Тому необхідно терміново вирішити проблему з електропостачанням.

Про цей випадок працівники ринку поінформували керівництво міста і керівництва Львівобленерго. Однак електропостачання на ринку досі не відновлено.

Подія стала предметом обговорення зборів активістів ринку за участю представника Франківської РА та правоохоронців. У Вільній профспілці не виключають: тут не обійшлося без втручання зловмисників. Адже чомусь це вже третій випадок з пошкодженням електропроводки, який стався у вівторок – в день, коли на ринок завозять м’ясну продукцію.

З огляду на це Вільна профспілка нагадує, що існує Рішення Львівської міської ради від 14 березня про вжиття всіх необхідних заходів для забезпечення електропостачання ринку «Привокзальний». Однак воно, на жаль, злочинно ігнорується.

Натомість, профспілка взяла на себе і справно виконує зобов’язання оплачувати 55% за спожиту електроенергію на ринку. «Вже здійснено авансовий платіж у розмірі 37 тисяч гривень», – каже голова Вільної профспілки ринку «Привокзальний» Надія Сало.

У Вільній профспілці заявляють неприпустимість повторення таких випадків на ринку. «Просимо владу міста і правоохоронні органи звернути увагу на ці випадки. Вимагаємо негайно провести розслідування, щоби знайти і покарати винних», – заявив заступник голови профспілки Степан Досяк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.