Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

www.ra161.ru

Вівторок, 12 червня 2012, 10:48

Українці спробували вивезти з Польщі машину, розібрану по частинах

Два українці викрали в Німеччині автомобіль Фольксваген Туарег, розібрали його на частини і двома автомобілями спробували перевезти його через пункт пропуску в Медиці. Загальна вартість частин Фольксвагена становить 30 тис. злотих. Про це повідомила прикордонна служба в Перемишлі.

У суботу, 9 червня, прикордонний контроль в Медиці затримав двох українських громадян, котрі в автомобілі Пежо 205 перевозили частини автомобіля Фольксваген Туарег. Завдяки швидкому обміну інформацією з Центром німецько-польського прикордонного співробітництва, поліції та митниці в Свєцку, прикордонники виявили, що автомобіль, частини якого знайшли в українців, викрадений в Німеччині і знаходиться в розшуку.

Інші частини автомобіля Фольксваген Туарег в автомобілі Мерседес перевозив ще один громадянин України. Справу передали до поліції в Медиці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.