Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

укрзалізниця

doba.te.ua

Четвер, 31 липня 2014, 13:35

Укрзалізниця підкинула додаткові потяги на маршрут Львів-Кременчук

укрзалізниця

У серпні курсуватимуть додаткові поїзди зі Львова та Києва до Кременчука. 

 

Про це повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури.

Додатковий поїзд № 577/578 Кременчук – Львів курсуватиме через день, починаючи з 18 серпня. Із Кременчука він вирушатиме о 14:57 та прибуватиме до Львова наступного дня о 10:01. Зворотно поїзд вирушатиме о 12:42 та прибуватиме до Кременчука наступного дня о 6:30.

Поїзд № 577/578 Кременчук – Львів робитиме зупинки на станціях Павлиш, Користівка, Знам'янка, Фундукліївка, Ім. Тараса Шевченка, Цвіткове, Шпола, Багачеве, Звенигородка, Тальне, Поташ, Христинівка, Розкошівка, Кублич, Зятківці, Губник, Ладижин, Демківка, Кирнасівка, Вапнярка, Жмеринка, Деражня, Хмельницький, Волочиськ, Підволочиськ, Тернопіль, Злочів та Красне.

Також, як повідомлялося раніше, упродовж місяця, починаючи з 31 липня, курсуватиме додатковий поїзд № 213/214 Кременчук – Київ. Із Кременчука – по четвергах та неділях, а із Києва – по п’ятницях та суботах.

Окрім цього, призначено додатковий поїзд Київ – Ужгород – Київ. Із Києва додатковий поїзд № 207/507 Київ – Ужгород вирушить 1 серпня о 17:30 та прибуде до Ужгорода наступного дня о 9:31. Зворотно поїзд вирушить 3 серпня о 11:17 та прибуде до столиці України о 4:36.

Поїзд № 207/507 Київ – Ужгород робитиме зупинки на станціях Козятин-1, Вінниця, Хмельницький, Підволочиськ, Тернопіль, Злочів, Львів, Стрий, Сколе, Славське, Лавочне, Воловець, Свалява, Карпати, Мукачеве та Батьово.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.